Sada su oporba

Milanović i ostali bivši ministri prisegnuli u Saboru. Potpredsjednice Sabora Pusić i Opačić

Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.02.2016.
u 09:50

Za potpredsjednice Sabora iz redova oporbe izabrane su Milanka Opačić i Vesna Pusić

Na početku današnje sjednice Sabora prisegnuli su svi bivši članovi Vlade, među kojima i bivši premijer Zoran Milanović, osim Ante Kotromanovića, te su time opet aktivirali svoje saborske mandate.

Prisegu su položili Arsen Bauk, Branko Grčić, Siniša Hajdaš Dončić, Tihomir Jakovina, Joško Klisović, Gordan Maras, Predrag Matić, Zoran Milanović, Orsat Miljenić, Anka Mrak Taritaš, Mirando Mrsić, Vesna Pusić, Milanka Opačić, Ranko Ostojić, Tomislav Saucha, Siniša Varga, Ivan Vrdoljak, Mihael Zmajlović.

Za potpredsjednice Sabora iz redova oporbe izabrane su Milanka Opačić i Vesna Pusić. Za Opačić je bilo 76 glasova za, 3 suzdržana i 15 protiv, a za Pusić 56 glasova za, 5 suzdržanih i 33 protiv.

>>Ne rade ni deset dana, a već ne dolaze na posao u Saboru

>>Tireli namjerno srušila kvorum. Špika: Osjećam se namagarčeno

Komentara 26

Avatar krumpirsky
krumpirsky
10:04 03.02.2016.

ruka im se osušila, onima koji su je digli za pusičku

Avatar tabasko
tabasko
10:17 03.02.2016.

Blago nama dosli MADRACI pardon mudraci na celu sa Pusickom

NE
neos
10:16 03.02.2016.

Ovo se jedino može usporediti sa metastazama jedne opake bolesti. Ne da se. Uvlači duboko u tkivo i truje i kvari sve oko sebe. Morat će se pristupiti kirurgiji i na takav način to odstraniti. Zračenje nije dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije