PREMIJER GLASOVAO

Milanović na biralištu: Izlaznost vjerojatno neće biti velika

zoran milanović,izbori (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
14.04.2013.
u 09:37

Imamo jedan dosta čudan sistem o kojem ćemo morati razgovarati i možda mijenjati, rekao je Milanović

Premijer Zoran Milanović jutros je u 8.30 sati sa suprugom došao na biračko mjesto 31. u OŠ Petra Zrinskog u Krajiškoj ulici kako bi dao svoj glas kandidatima za Europski parlament. Zbog izborne šutnje nije mogao komentirati izbore, ali je istaknuo kako su poruke kandidata za vrijeme kampanje teško dopirale do birača zbog medijskog praćenja izbora.

- Možda za to nisu krivi mediji, nego imamo jedan dosta čudan sistem o kojem ćemo morati razgovarati i možda mijenjati, jer u ovoj kampanji je praktički bilo nemoguće doprijeti do medija, osim teškim incidentom jer su se u tome isticali - poručio je premijer.

Na pitanje jesu li ovi izbori svojevrstan test uoči lokalnih, Milanović je kazao da to nije isto.

- Izlaznost birača danas vjerojatno neće biti velika, ali svaki izbori su test, svaki referendum je test i za Vladu i za poziciju i za svakoga - kazao je.

>> Prvi izbori bez promatrača. Nema čak ni GONG-ovaca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije