PREDSJEDNIK RH

Milanović na Pantovčak pozvao 366 pripadnika vojske i policije koji su 30 godina u sustavu

PIXSELL
27.05.2021.
u 13:09

Na prijem je danas na Pantovčak pozvan i cijeli državni vrh međutim premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković neće doći

Povodom Dana Hrvatske vojske predsjednik države Zoran Milanović danas će u 18 sati na Pantovčaku upriličiti prijem na koji je, prvi puta do sada, doznajemo, pozvano 366 i danas aktivnih pripadnika vojske i policije.

Riječ je o pripadnicima Ministarstva obrane i oružanih snaga koji su i 28. svibnja 1991. bili u Zboru narodne garde i MUP-u, a koji su i dan danas u sustavu obrane. Počast i zahvalnost, nakon 30 godina, svima njima predsjednik Milanović odati će uručivanjem odlikovanja, Spomenice domovinske zahvalnosti.

Na prijem je danas na Pantovčak pozvan i cijeli državni vrh međutim premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković neće doći. Na Pantovčak stižu ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera oružanih Robert Hranj.

Ključne riječi

Komentara 3

SE
senijor121
16:46 27.05.2021.

slučajn spletkaroš koristi poziciju da napravi razdor među braniteljima, širi mržnju među narodom, ugrožava državu. To smeće hitno smijeniti.

DU
Deleted user
19:46 27.05.2021.

Bravo Zoka sve tak se slavi sa svojim suborcima s bojišnica.

BL
Blomberg
17:51 27.05.2021.

Ovo prepucavanje izmjedju Premijera i Predsjednika stvarno nije ljepo za HR.Taj nacin konverzacije ide mozda ako su sami , jer to je pomalo sramota za drzavni vrh, cudi me da tako govore jedan o drugome, pa ipak na celu suu nase drzave....teski Balkan, to nimalo nije dostojno njihovih polozaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije