Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRATIO SE SNIMKOM

Milanović objavio video: Plenković nije učinio ništa da stane na kraj inflaciji pohlepe

Foto: Zoran Milanović/Facebook
1/7
26.03.2024.
u 12:15

Država ima instrumente kojima može obuzdati inflaciju pohlepe i financijsko haračenje hrvatskih ljudi. Ako to ne napravimo, bojim se i zamisliti kako bi Hrvatska izgledala nakon 12 godina vlasti Plenkovića i HDZ-a -poručio je

Predsjednik Zoran Milanović putem video snimke se obratio svojim pratiteljima na Facebooku ovog utorka, ponovno se osvrčući na inflaciju u Hrvatskoj. Milanović je na Facebooku ponovio tezu kako u Hrvatskoj ''imamo inflaciju pohlepe''. 

- U Hrvatskoj imamo inflaciju pohlepe! To je strateški hrvatski problem kojemu se vlast u Hrvatskoj mora posvetiti. Plenković nije učinio ništa da tome stane na kraj, jer da bi tome stali na kraj treba se malo zamjeriti stranim trgovačkim lancima i bankama, ne puno - malo. Ali kao što bespogovorno klima glavom u Briselu tako klima glavom pred bankama - poručio je.

- Tome se mora stati na kraj, država ima instrumente kojima može obuzdati inflaciju pohlepe i financijsko haračenje hrvatskih ljudi. Ako to ne napravimo, bojim se i zamisliti kako bi Hrvatska izgledala nakon 12 godina vlasti Plenkovića i HDZ-a - poručio je Milanović. 

Milanović je, podsjetimo, i jučer komentirao ''infaciju pohlepe'' koja vlada u Hrvatskoj pa poručio kako stanje kakvo je danas ''ne mora nužno takvo biti''. Milanović je također mišljenja kako više ''ne živimo u 2011. kada nije bilo inflacije'', već u vremenu kada ''ljudi vide da stvari poskupljuju preko noći''. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Od mladog lava SDP-a, do 'velike divlje mačke': Pogledajte kako se mijenjao Zoran Milanović

1/23

Komentara 24

ZA
Zagrebčanka
12:28 26.03.2024.

Ovo je čovjek za čijeg smo premijerskog mandata bili gladni i bijesni, nismo mogli doći do posla jer je bilo 300 000 nezaposlenih sada nekom prodaje pamet. Dovoljno je samo pogledat koliko se izobličio od nerada za vrijeme dva udobna i bezbrižna Plenkovićeva mandata. Otvoreno je stao na stranu Latkovića (najširokogrudnijeg donatora njegove predsjedničke kampanje) kad je uništavao uvalu Vruja.Razbjesnio je branitelje i tražena je njegova ostavka kao premijera. Što on zapravo sada želi? Reprizu iste propale priče? Biti premijer nije isto kao i izležavati se u hladovini Pantovčaka i povremeno odletiti u Laktaše na masan burek. Kako je priijetio Švedskoj, Finskoj i NATOU, tako bi isto podvio rep pred bankama. Zar on misli da je dovoljno biti prost i vrijeđat, pa će sve biti kako bi on htio? Nikad nisam glasala za HDZ, ali sad baš hoću. I nikad s većim guštom. Sad barem točno znamo što nećemo.

NI
Nipos18
12:21 26.03.2024.

Baš sam pomislio da će proći jedan dan bez ovog bisera...

Avatar Stomugromova3
Stomugromova3
12:32 26.03.2024.

Pa,postovani druze Milanovi,ja neznam kako bi RH izgledala nakon 12 godina,ali znam kako je izgledala 22 sijecnja 2016 kad ste dali ostavku kao premijer. I zato,postovani druze Milanovic,znate onu nasu staru; tko se jednom opece...ma,znate ju valjda. Vase ponasanje u javnosti,zadnje vrijeme,vase rijeci i stav da ste iznad zakona su uvreda covjeku koji imalo voli Hrvatsku. Ovaj narod zasluzuje bolje nego monolog nekog pijanca u krlezijanskoj krcmi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije