varaždin

Milanović: Papa Franjo vjerojatno bi glasao za nas

Zoran Milanović
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
27.10.2015.
u 18:59

Prvi put u Hrvatskoj imamo ne ljevicu i desnicu, nego ekstremnu desnicu, ljude koji su zatucani i propagiraju ideju mržnje, nekršćanske i nedomoljubne vrijednosti, i nas koji smo centar i pomalo lijevo od centra, rekao je Milanović

Premijer Zoran Milanović komentirao je u Varaždinu naputak kardinala Josipa Bozanića vjernicima uoči izbora.

– On piše u svoje ime, ja mogu pozvati vjernike iz cijele Hrvatske da glasaju za koaliciju i stranku koja zaista zastupa ljudske i kršćanske vrijednosti, to smo SDP, i ja i moji suradnici. To je kršćanstvo, a ovo drugo je vrlo često najobičniji barbarizam. Zanima me za koga bi glasao papa Franjo. Vjerojatno za nas – rekao je.

Očekuje uvjerljivu pobjedu lijevog centra.

– Kako kampanja ide, mi smo u biti centar, a ovi drugi su ekstremna desnica. Prvi put u Hrvatskoj imamo ne ljevicu i desnicu, nego ekstremnu desnicu, ljude koji su zatucani i propagiraju ideju mržnje, nekršćanske i nedomoljubne vrijednosti, i nas koji smo centar i pomalo lijevo od centra. I zato sam uvjeren da bi pravi kršćani glasali za mene – istaknuo je za posjeta Varaždinskoj županiji u funkciji predsjednika Vlade Zoran Milanović.

>> Milanović o izbjegličkoj krizi: Nekima smeta što smo preefikasni i prebrzi

Komentara 119

LU
ludvig989
19:15 27.10.2015.

Milanovic je sve ukljucio u kampanju pa bi i papu Franju koristio u predizborne svrhe. Tuzno i žalosno koga smo imali za premijera!

AN
ancica99
19:18 27.10.2015.

ajme meni štojoš nećemo čuti od ovog slučajnog premijera u odlasku!

GI
giglibigli
19:13 27.10.2015.

boze,kad ce vise ti izbori,ne mogu vise ovo ni slusati ni gledati,amen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije