Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO DA IDE NA IZBORE

Milanovića pitali kad će objaviti kandidaturu, on ispalio: 'Evo, sad'

Tuzla: Milanović održao sastanak s gradonačelnikom Zijadom Lugavićem
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
26.06.2024.
u 12:56

Očekujem podršku SDP-a, trebat će mi, iz niza razloga, da me ne pokradu, rekao je Milanović

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na svečanom otvorenju Cravaticum muzeja gdje je dao izjavu za medije. Objavio je kako će se kandidirati za novi mandat predsjednika Republike, a o tome je jučer pisao i Večernji list koji je objavio da bi glavni odbor SDP-a u subotu mogao dati potporu Zoranu Milanoviću u pohodu na još jedan predsjednički mandat. Na pitanje kada će objaviti kandidaturu, Milanović je danas odgovorio: 'Evo sad'. 

- Očekujem podršku SDP-a, trebat će mi, iz niza razloga, da me ne pokradu. Imam najviše znanja i i iskustva od svih mogućih kandidata, ali to naravno nikad nije presudno, ne mora biti ni sada, to su moji aduti i to je to. Ugodan dan, rekao je Zoran Milanović nakon čega je otišao. 

Ubrzo je sve potvrdio na Facebooku. "Ponovno se kandidiram za Predsjednika Republike Hrvatske. Imam najviše znanja i iskustva od svih mogućih kandidata, a iako to nije uvijek presudno, to su moji aduti s kojima krećem na put prema drugom mandatu", napisao je.

Podsjetimo, Zoran Milanović postao je predsjednik Hrvatske 18. veljače 2020. godine. Inauguracija je održana u uredu predsjednika na Pantovčaku u Zagrebu, umjesto tradicionalne javne ceremonije na Markovom trgu. Milanović je izabran u drugom krugu predsjedničkih izbora 5. siječnja 2020., pobijedivši tadašnju predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović s 52,7% glasova​. Da želi biti predsjednik države Zoran Milanović prvi je put objavio 17. lipnja 2019. godine. 

Komentara 35

RE
RevizorNovinarstva
13:02 26.06.2024.

Ako će ljudi popušiti i drugi puta njegovu priču onda stvarno za bolje i nismo.

Avatar PurpleMoon
PurpleMoon
13:06 26.06.2024.

U lovu na imunitet 😏

AB
abcabc
13:09 26.06.2024.

Ovaj slučajni gubi već u prvom krugu od bilo kojeg kandidata - i dosta ga je bilo više i njegovih eskapada, vrijeđanja, vulgarnosti i filozofiranja - a bit ću Premijer - to sigurno ??? padaš ti sigurno i na ovim izborima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije