Andre Lanata kod predsjednika

Milanović primio generala NATO-a: Razmotrene perspektive razvoja suradnje NATO-a i EU-a

Milanović primio generala NATO-a Lanatu
Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske
1/4
25.05.2021.
u 15:19

Vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH i general razgovarali su o pripremama za nadolazeći sastanak na vrhu NATO-a

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović primio je u utorak zapovjednika Savezničkog zapovjedništva NATO-a za transformaciju generala zbora Andrea Lanatu, priopćio je predsjednikov ured. 

Lanata je Milanovića izvijestio o glavnim aktivnostima Savezničkog zapovjedništva za transformaciju, a na sastanku je istaknuta važnost redovitih konzultacija s državama članicama NATO-a. 

Vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH i general razgovarali su o pripremama za nadolazeći sastanak na vrhu NATO-a i razmijenili mišljenja o široj dinamici koja utječe na proces odlučivanja unutar NATO-a.

Posebno su razmotrene perspektive daljnjeg razvoja suradnje NATO-a i EU-a, dodaje se u priopćenju. 

VIDEO Dubrovački maturanti slave završetak srednjoškolskog obrazovanja

Ključne riječi

Komentara 1

IK
ikbmibm
20:35 25.05.2021.

Mozda ćemo ipak dobiti F 16block/7o

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije