KRITIZIRAO HDZ-OVOG KANDIDATA

Milanović: Primorac nema stav o vojnom roku, kao što nema stav ni o čemu

Zagreb: Predsjednik Milanović dao je izjavu medijima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
30.08.2024.
u 11:41

Poručio je kako bi se on, da je predsjednički kandidat u pokušaju poput Primorca, odmah uključio u raspravu o vojnom roku

Predsjednička kampanja službeno je krenula, ako je suditi po izjavama političara posljednjih dana. Predsjednik Zoran Milanović u izjavama za medije ovog petka nije se libio komentirati Dragana Primorca, HDZ-ovog kandidata, navodeći da će se prema njemu odnositi kulturno nastavi li biti ''ovako mirotočiv i dražestan'', no poručio mu je kako se mora uključiti u ozbiljne teme. 

Govoreći o vojnom roku, Milanović je poručio kako žurbe nema. ''Nema žurbe osim agende da HDZ-ovac Primorac ide na izbore. To je jedini motiv, a on o tome nema stav, kao što nema stav ni o čemu'', prokomentirao je Milanović. Poručio je kako bi se on, da je predsjednički kandidat u pokušaju poput Primorca, odmah uključio u raspravu o vojnom roku. 

- Primorac je rekao da je nadstranački kandidat, on je HDZ. Ne možeš za sebe reći da si nadstranački kandidat, ''polubog''. Pisalo je da je on trojanski konj HDZ-a, a ustvari nije. Ovaj HDZ-ov trojanski konj ima oblik trojanskog konja, a na čelu mu sjede Plenković i ostali. Ja da sam predsjednički kandidat u pokušaju, ja bih se odmah uključio u raspravu oko vojnog roka, pa oni njega pokušavaju marginalizirati. Kani li on biti vrhovni zapovjednik vojske? - zapitao se Milanović. 

- Zezanja će biti jer bez neuspješne šale nema kampanje. Ja sam u politici od 2006., a stvari su krenule nizbrdo otkad je došao ''Napuhani''. Primorac će se morati uključiti u ozbiljne teme jer kada prihvatiš pokroviteljstvo HDZ-a, ti si kao oni. I HDZ je izbor, ali neće biti većinski. Većina Hrvata će vidjeti što je opasnost, a što je rješenje - dodao je. Pune izjave Zorana Milanovića ovog petka možete popratiti OVDJE.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Predsjednički kandidat Primorac samo prošao pored Milanovića, nisu se niti pogledali

Komentara 2

JO
JosipVečernjak
18:42 31.08.2024.

Pa i nema potrebe da bude nekulturan prema ikome, a posebno prema Primorcu, taj čovjek je gospodin, znanstvenik, i' kao takav zaslužuje poštovanje, jer se i sam tako odnosi prema drugima, baš kao što bismo svi trebali (jedni prema drugima).

UL
ulica
14:48 30.08.2024.

zoki je pun mišljenja da ni sam ne zna što misli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije