MILAS: UTJEČE I RETORIKA IZ SABORA...

Konobar koji se iživljava na dostavljaču strancu svjedoči o dvije 'bolesti' u društvu: Morao ga je još i snimiti...

24.10.2024.
u 08:11

Nedostatak empatije prema ljudima koji su došli u Hrvatsku kako bi pošteno radili često proizlazi iz pogrešnih informacija i opće netolerancije, koju pojedini političari i javne osobe nažalost potiču svojim diskursom", objašnjava doktor pastoralne teologije i socijalne etike.

Komentara 7

ZE
zetonveci
08:26 24.10.2024.

režimski bilten koji se financira oglasima javni monopolista i koji vodi bnd ov agent pop ivan t0lj,inače župnik župe svetog ante padovanskog iz močila kod bosanskog broda odjednom se brine za strane radnike.koliko je hrvatskih radnika prebijeno,izvarano u zadnjih 30 godina i nikad nijedan članak o njima....ili jadni novinari koje guzi pop ivan t0lj nisu nikad čuli da je netko istukao konobara,izišo i nije platio,....gdje su tada bili raspop dado milas i pop ivan t0lj...deseci tisuća radnika dok se nije otvorilo tržište europske unije su bili u ropskom odnosu,mjesecima su bili bez plaća.to nije zanimalo raspopa dadu milasa i novinare styria grupe

ZA
zagabria3
09:39 24.10.2024.

Oni su došli zaraditi ali uništavaju našu ekonomiju jeftinim i prekomjernim radom 12h dnevno 7 dana u tjedno. Pošto naši to ne mogu dobivaju ili sami daju otkaze. Društvo generalno osiromašuje, slabi kupovna moć i manja je potrošnja. Obezvrjeđivanje rada u EU zemlji i uvođenje nehumanih azijskih uvjeta rada uništit će naš narod. A vladajući se svojski trude na tome, izdali su 180.000 novih radnih dozvola

Avatar neidemdalje
neidemdalje
10:06 24.10.2024.

zašto taj doktor ne ode malo van raditi po mogućnosti na bliski istok...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije