slijedi 2. krug

Milinović: Najjači smo u županiji, sad sve snage bacamo na Gospić

hdz
Iva Vidović Pocrnić/VLM
21.05.2013.
u 17:25

- Uvjereni smo da će Petar Krmpotić još većom razlikom, još uvjerljivijom pobjedom, slaviti 2. lipnja, poručio je Milinović.

Dva dana nakon prvog kruga lokalnih izbora, konferenciju za medije održao je i ličko-senjski HDZ na čelu s Darkom Milinovićem, novim županom Milanom Kolićem te Petrom Krmpotićem, kandidatom za gradonačelnika koji će se za tu stolicu u drugom krugu boriti s nezavisnim Karlom Starčevićem.

- Lista koju sam predvodio za županiju ostvarila je daleko najbolji izborni rezultat i po tom izbornom rezultatu smo najbolja županija. To je naravno rezultiralo i uvjerljivom većinom u županijskoj skupštini, a ona omogućava županu provođenje programa HDZ-a, političku stabilnost županije, a znamo da je politička stabilnost vrlo bitna za njezin daljnji razvoj i za provođenje pobjedničkog izbornog programa HDZ-a, kazao je Milinović.

Osvrnuo se na prvi krug kampanje kazavši da je \"bilo teških udaraca, ispod pojasa, naročito iz jednog tabora. Vidjeli ste da nismo započinjali negativnu kampanju, ali smo znali odgovoriti na udarce ispod pojasa, a tako će biti i tamo gdje slijedi drugi krug\".

- Ponosan sam na to što sam među pet župana pobjedio u prvom krugu što je zasigurno veliki rezultat. Vrijeme ispred nas je vrijeme velikih izazova, vrijeme novih odlučnih poteza s pobjedničkom listom nam daje jednu stabilnost u županijskoj skupštini i uvjeren sam da će svi moji prijedlozi i mojih suradnika dobiti maksimalnu potporu. Neću biti samo župan HDZ-a i koalicijskih partnera nego župan svih građana naše prelijepe županije, kazao je novi župan Kolić koji se zahvalio građanima na pvjerenju.

Krmpotić je pozvao sve Gospićane da izađu na drugi krug izbora \"da zajedno pobjedimo za bolji i lješpi Gospić\".

- Mi smo uvjerljivi pobjednik, imamo apsolutnu većinu u gradskom vijeću i imamo oko 1000 glasova prednosti što je oko 15 posto i to ćemo potvrditi u drugom izbornom krugu, kazao je.

Milinović je za kraj poručio kako \"sve snage bacamo na Gospić\" te da stručnjaci govore da kada je razlika u prvom krugu veća od pet posto, a oni naspram Starčevića imaju 15 posto više glasova, izbori su riješeni.

- Uvjereni smo da će Petar Krmpotić još većom razlikom, još uvjerljivijom pobjedom, slaviti 2. lipnja i da će postati novi gardonačelnik s većom razlikom nego je pobjedio u prvom krugu, zaključio je Milinović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije