11.08.2024. u 20:30

Kako nazvati to što je Pupovac činio prije tri desetljeća? Je li to bilo četnikovanje? Jer smisao velikosrpske, četničke politike bio je oduzimanje hrvatskih teritorija, a uspostava Krajine značila je baš to. Ako nije četnikovanje, što je?

Ključne riječi

Komentara 13

KO
Konan
20:54 11.08.2024.

Parazit skupa sa onim velikim umjetnikom Serbedzijom koji trenutno hladi mosnje na Breonima

SO
soovls
20:47 11.08.2024.

Ma nije to č"tnikovanje. To je antifašizam. Da, jugoslavenski antifašizam.

Avatar Ponosna i Lijepa
Ponosna i Lijepa
22:04 11.08.2024.

Pupovac predstavlja samo pobunjene velikosrbe iz Hrvatske, a ne sve Srbe. Koliko se Srba borilo u Hrvatskoj vojsci , (navodno preko 20,000.) a s njima nikada nije razgovarao i pitao ih kako su dali su ostvarili svoja prava i sličnoo , jer ga Srbi lojalni Hrvatskoj niti ne zanimaju. A sad zašto ga Plenković toliko gura , to je pitanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije