IZBORI U hdZ-u

Milošević: Očekujem pobjedu, ne samo ulazak u drugi krug

ivan domagoj milošević (1)
Filip Brala/PIXSELL
18.05.2012.
u 11:30

Tomislav Karamarko i Jadranka Kosor prikupljene potpise predat će u subotu.

Domagoj Ivan Milošević, predsjednički kandidat HDZ-a, ne očekuje samo ulazak u drugi krug nego pobjedu na nedjeljnim izborima.

– Ono što mogu jamčiti svim članovima HDZ-a jest povratak međusobnog povjerenja, povratak jedinstva, povratak zajedništva te politička vjerodostojnost – objašnjava Milošević. Smatra da će to HDZ dovesti do pobjede na sljedećim lokalnim i parlamentarnim izborima. Na današnjoj konferenciji za novinare poručio je i kako je kampanja formalno trebala trajati trideset umjesto trinaest dana.

– Trebalo je sve nas kandidate za predsjednika HDZ-a pozvati u isto vrijeme u županijska sjedišta naše stranke – naglasio je Milošević. Na taj bi način svi kandidati odgovarali na ista pitanja istovremeno.

Kampanju vrijednu 200.000 kuna organizirali su uz pomoć američke tehnologije Tele-Town Hall. Ona omogućava istovremenu komunikaciju Miloševića sa 2100 izaslanika koji će u nedjelju izabrati novog predsjednika HDZ-a.

Uz Tele-Town Hall pozive, novac u kampanji utrošen je na  Miloševićev stožer, obilaske Hrvatske i predstavljanje programa.

Podsjetimo, izbori za predsjednika HDZ-a održavaju se ove nedjelje u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

 

 

Komentara 8

TN
the_number
14:02 18.05.2012.

Pa to je svatko svakome potpisivao,to nema veze sa stvarnim stanjem potpore izaslanika.Niti on niti Milošević neće dobiti glasova koliko su skupili potpisa!

SE
seizmolog
14:43 18.05.2012.

Milošević je najmlađi i najbolji kandidat.Dok se ostali kandidati prepucavaju i svoju kampanju baziraju na \"rekla-kazala\",Milošević ne gubi vrijeme na nepotrebnu demagogiju,već se fokusira na plan i program kako ponovno ojačati HDZ i Hrvatsku.

RB
Rocky Banderocka
12:28 18.05.2012.

Slabo Domagoj, slabo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije