Ministar Kliman:

'Rakitićeva odluka da ostane i dalje u Hrvatskoj pokazuje njegov dobar stav prema našoj zemlji'

Anton Kliman
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
02.07.2016.
u 19:45

Ministar turizma ispričao se našem reprezentativcu na neugodnosti koju je jučer doživio na Ugljanu i poručio svima da nam ovo treba biti opomena da se znamo ponašati prema zvijezdama koji dolaze u Hrvatsku

Prvi turistički vikend u srpnju bilježi veći broj dolazaka turista, a procjenama ovogodišnje turističke sezone zadovoljan je i ministar turizma Anton Kliman.

-Procjena sezone je odlična. Potvrđuje se ono što najavljujemo, da će godina biti rekordna. Ostvareno je šest posto više dolazaka i oko 18 milijuna i 300 tisuća noćenja. Sve ide po planu i prema još jednoj rekordnoj sezoni- kazao je Kliman u Dnevniku HRT-a.

Na upit je li Jadran preskup domaćim turistima Kliman je odgovorio da je Hrvatska "destinacija s dobro izbalansiranim cijenama". -Mi nismo preskupa destinacija. Imamo malo loše gospodarstvo, ali nadam se porastu, a tada će biti i veći udio naših gostiju- kazao je Kliman.

Ministar se osvrnuo i na incident koji se jučer  dogodio hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću i njegovoj obitelji na ljetovanju.

-To je zaista jedan nemili događaj. Ispričavam se u ime ministarstva i svoje osobno ime. Želio bih da svi spustimo loptu na zemlju kako to i Rakitić zna na terenu. Smirimo tenzije i nemojmo dolijevati ulje na vatru- poručio je Kliman koji se nada da će odgovorni za ovaj incident biti brzo pronađeni i kažnjeni. 

-Rakitićeva odluka da ostane i dalje u Hrvatskoj pokazuje njegov dobar stav prema našoj zemlji, ali nama ovo mora biti opomena da se znamo ponašati prema zvijezdama koji dolaze u Hrvatsku- zaključio je Kliman. 

>>Idete li na more ovo trebate znati! HAC idući tjedan ima izvanredne radove u tunelima

Komentara 13

TO
Torcidas
20:43 02.07.2016.

Bravo Ivane poruka je neprijateljima Hrvatske, crtačima svastika, bacanja topovskih udara, raketa na stadione, napadom na obitelj necete uspjeti provesti zlocinački projekt Memorandum2, nečete Hrvatsku destabilizirati ma koliko se trudili, branili i poticali huligane, teririste, don Božo, Bulju, Podrepiću narod hrvatski vam nece oprostiti, kaznit ce vas na skorim izborima. Nastavljate posao lopovske komunističke, sramite se!

FL
flok
20:27 02.07.2016.

a pošto nisu nikog uhapsili, vidiš da je i politika umješana, orepina, ostoja i ekipa.

FL
flok
20:22 02.07.2016.

sad kad ih pitaš, nitko nije, a tolike su zvjeri da su napali čovjeku djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije