Miodrag Demo:

'Sad imaju ministra, neka branitelji iz Savske sjednu za stol s njim i riješe probleme'

miodrag demo
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
15.03.2016.
u 22:35

Prvo što očekujem od ministra branitelja je da odmah preseli momke iz šatora sebi u kancelariju i da riješi taj problem, kaže Miodrag Demo

– Prvo što očekujem od ministra branitelja je da odmah preseli momke iz šatora sebi u kancelariju i da riješi taj problem. To treba konačno otići odatle. Ja kad prolazim Savskom svako jutro, vidim bistru dr. Franje Tuđmana. Nije primjereno da tamo bude. Franjo Tuđman je zaslužio primjerena mjesta i primjerene spomenike da mu se odaje počast – komentirao je za Dnevnik Nove TV predsjednik saborskog Odbora za ratne veterane Miodrag Demo odluku premijera Tihomira Oreškovića da novi ministar branitelja bude Tomo Medved.  

– Sad imaju ministra, izvolite gospodo za stol sjesti. Zajedno ćemo rješavati probleme hrvatskih branitelja – rekao je Demo. 

Kaže kako je zadovoljan što je premijer donio odluku o ministru. 

– Ja mu nisam sugerirao ime. Ja sam mu rekao da sutra moramo imati ministra, da se više ne čeka. Državni proračun je na saborskim klupama – rekao je.

>> Novi je ministar branitelja heroj s Banije koji je spašavao ranjenog Gordana Lederera

Komentara 52

SI
siskic
23:09 15.03.2016.

jel mi ko može reći šta i koga ovaj lik predstavlja?

RI
rikavac
23:15 15.03.2016.

Sad imaju ministra ,imaju smanjen proracun nije Gloga dobio tu poziciju tako da Satorasi ostaju do daljnjeg dok im se zahtjevi ne ispune.Povecanje i samo povecanje za zene posao za djecu skolovanje besplatno,za unucad besplatno skovanje do kraja zivota ako to ne budu ispunjeni zahtjevi ostaju do daljnjeg. To nisu branitelji to su lesinari ,kao borili se za neovisnost za slobodnu drzavu kao dragovoljci borili se za Hrvatsku i kad je rat stao ajmo sad da uzmemo od drzave to sto smo se borili. Na kraju su oni opet domoljubi i Hrvati mi nismo. E serem se ja na te domoljube i Hrvate.

DU
Deleted user
23:21 15.03.2016.

Prvo još nije prošao u Saboru a drugo branitelji bi toliko povlastica da ih ni partizani nisu imali toliko. A i love nema za sve to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije