potući će rekorde

Mirando Mrsić: Sanader će biti gledaniji od sapunica

'15.09.2012., Zagreb - Ministar rada Mirando Mrsic dolazi na zadnji sastanak radi provodjenja postupka mirenja Pregovarackog odbora Vlade Republike Hrvatske i cetiriju sindikata javnih sluzbi.  Photo:
Marko Prpić/PIXSELL
29.09.2012.
u 17:14

S ministrom Mrsićem slaže se i voditelj emisije Aleksandar Stanković koji smatra da će gledanost intervjua sa Sanaderom “potući Ligu prvaka

– Sanaderovo obraćanje bit će gledanije od sapunica, ali i to je neka vrsta sapunice – rekao je ministar Mirando Mrsić komentirajući u Intervjuu tjedna na Soundset Plavom najavu gostovanja bivšeg premijera Sanadera u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u dva.

S ministrom Mrsićem slaže se i voditelj emisije Aleksandar Stanković koji smatra da će gledanost intervjua sa Sanaderom “potući Ligu prvaka, Euro pa čak i nepobjedivu Šeherezadu”. Nije siguran, rekao je za net.hr , samo hoće li potući Lepu Brenu koju je gledalo 1,2 milijuna ljudi.

>>\'Nisam siguran da će Sanader biti gledaniji od Lepe Brene\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije