Nadriliječništvo

Miroslav Rimarchuk: Ne liječim ljude, nego im pomažem

Igor Kralj/PIXSELL
09.12.2015.
u 14:51

Rimarchuk je završio s iznošenjem svoje obrane, za vrijeme koje je pokušao pojasniti na koji način je tretirao svoje pacijente

Ja ne liječim ljude nego im pomažem kako bi im se tijelo prirodno regeneriralo tako da svojim tretmanom u njihovom organizmu izazovem blagu nuklearnu reakciju – između ostalog kazao je iznoseći obranu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu Miroslav Rimarchuk optužen za nadriliječništvo nad petero pacijenata u svojoj klinici u Zaprešiću. Rimarchuk je završio s iznošenjem svoje obrane, za vrijeme koje je pokušao pojasniti na koji način je tretirao svoje pacijente.

- Tretirao sam ih bijelim i tamnim produktom. Bijeli produkt se aplicira na mjesto gdje postoji problem, a riječ je o gustoj smjesi koja u sebi sadrži magnezij i još neke sastojke koji nisu bitni. Bitne su frekvencije pomoću kojih se katalitičkom reakcijom dobiva taj produkt. Tamni produkt je bezbojna tekućina koja se sastoji od dvije komponente. Ona se vaticom nanosi po tijelu koje onda u dodiru s tamnim produktom reagira na rak i druge infekcije - pokušavao je u svom poprilično dugom i konfuznom iskazu objasniti Rimarchuk. Nastavio je pojašnjavati kako njegov tretman osim aplikacije bijelog i tamnog produkta uključuje i unošenje prirodne hrane u tijelo, gimnastiku, pravilno disanje, tuširanje hladnom vodom i rad na pravilnom funkcioniranju centralnog živčanog sustava čiji čvor se, prema njegovim riječima, nalazi u debelom crijevu, što konvencionalna medicina ignorira. Rimarchuk je tvrdio i kako ima sposobnost koja mu omogućava da svojim očima, bez pomoći ikakvih aparata, može vidjeti radijaciju, a jednog pacijenta koji je otišao iz njegove klinike nakon tri dana tretmana opisao je kao "prirodno neinteligentnog".

- Nije me želio slušati pa sam mu nakon tri dana otkazao suradnju i otjerao ga. Unaprijed je mom računovođi platio 6 tisuća eura za 15 dana koje je trebao biti u klinici, ali nakon što je izašao vratio sam mu 4.800 eura. Nije mi cilj bio zaraditi na nikome nego pomoći čovječanstvu, a cijene takvih tretmana su u inozemstvu pet puta veće nego što su bile kod mene - objašnjavao je u sudnici Rimarchuk. Na kraju rasprave sudac Nenad Lukić odlučio je kako će se nad optuženim provesti psihijatrijsko vještačenje kako bi se utvrdila njegova ubrojivost u trenutku dok je činio kaznena djela.    

>> Moji produkti namijenjeni su opstanku čovječanstva

Komentara 6

DH
dalibor.hren
16:30 13.12.2015.

Oni koji lopovu daju 7.000,00€ su stvarno neinteligentni!

VK
vk52
16:57 09.12.2015.

On je lopov i prevarant a oni koji mu dolaze su kako on kaze prirodno neinteligentni.

PS
pedja.stanisic.50
01:53 04.08.2016.

na psihijatrijsko lijecenje???da li je to dogovor?Covjek,hohstapler je ciljano dovodio ljude u zabludu..treba ga smjestiti malo u zatvor da pocine i ohladi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije