PRIJETI JOJ ZATVOR

Mislili su da nije najpametnija, a onda je ukrala 8 milijuna eura i nestala bez traga

Foto: Polizei Bremen/REUTERS
1/3
05.07.2021.
u 14:21

Krađa je otkrivena tek četiri dana kasnije, a ako je ulove, prijeti joj čak 10 godina zatvora

Njemačka policija još uvijek traga za Yasemin Gündogan (28) iz Bremena koja je iz tvrtke u kojoj je radila ukrala 8 milijuna eura. Mediji su je proglasili ''lijepom kradljivicom'', a javnost prati s velikim zanimanjem svaki detalj koji se o njoj otkrije. 

Školski prijatelj kazao je za njemačke medije da je kao dijete 28-godišnjakinja željela biti bogata i lijepa te je sanjala o luksuznom životu. 

– Svi smo mislili da nije osobito bistra – rekao je školski kolega, prenosi Fenix-magazine. 

Čini se kako je Gündogan bila dovoljno pametna da izvede jednu od najspektakularnijih pljački u Njemačkoj. 

Policija u ovom trenutku istražuje gdje se nalazi ona i gdje je novac te se provjerava je li joj itko pomogao u pljački. Naime, njoj je posao bio pakiranje i sigurni prijevoz novca. U petak 21. svibnja je ukrala kontejner s nekoliko vreća napunjenih novcem, a zatim otvorila bolovanje.

Krađa je otkrivena tek četiri dana kasnije, a ako je ulove, prijeti joj čak 10 godina zatvora. 

VIDEO: Jake kiše u Japanu su pokrenule klizišta: Nestalo je više od stotinu ljudi!

Ključne riječi

Komentara 34

US
Usora110
14:24 05.07.2021.

ako je ulove onda nije pametna....

IV
ivan968
16:18 05.07.2021.

čuj prijeti joj zatvor,

Avatar acivij
acivij
17:41 05.07.2021.

Cura se sunča na nekoj turskoj plaži i zaboli je patka za nekom EU tjeralicom. U Turskoj će za pristojan bakšiš sve srediti ... i novi identitet i neometan život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije