Turizam u Orahovici

Miss 'Jezera' osječanka Matea Vuković

jezer0
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/6
26.06.2011.
u 19:30

Unatoč prohladnom vremenu najvjerniji kupači danas nisu propustili zaplivati u prekrasnom orahovačkom jezeru

ORAHOVICA - Prigodnim riječima danas je poslije podne saborski zastupnik Josip Đakić na 'Jezeru' u Orahovici otvorio ovogodišnju turističku sezonu koju nije pomutilo ni oblačno i prohladno vrijeme. Najvjerniji kupači zaplivali su 'Jezerom' na čijim su se obalama odvijale brojne priredbe orahovačkih građanskih udruga. Na tradicionalnom izboru 'Miss Jezera 2011'. za najljepšu djevojku izabrana je osječanka Matea Vuković, prva pratilja je Katarina Glavaš iz Črnkovca, a druga pratielja Doris Dorić iz Višnjevca. U natjecanju je sudjelovalo 29 djevojaka iz cijele Slavonije i Baranje. Svim sudionicama ove turističke priredbe  Grad Orahovica, Turistička zajednica grada Orahovice i glavni sponzor tvrtka 'Voće' Orahovica dodijelili su prigodna priznanja i nagrade. Grad Orahovica prava je kontinentalna turistička 'meka' koju, zbog prirodnih ljepota, lijepo uređenog kupališta 'Jezero' te drugih turističkih sadržaja, godišnje posjeti više od 100 tisuća posjetitelja. Na tolikom posjetu Orahovici bi mobli pozavidjeti i mnogi manji turistički gradići na Jadranu. Gradonačelnik Josip Nemec zahvalio je svima na uloženom trudu da ove godine 'Jezero' Orahovica u još ljepšem ruhu dočeka svoje posjetitelje i omogući im ugodan boravak i odmor na najpoznatijem slavonskom izletištu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije