ISTRAGA U TIJEKU

Misteriozni nestanak obitelji uznemirio Srbiju: Pronađeno izgoreno vozilo, a kraj njega i tijela

Srpska policija
Davor Javorović/PIXSELL
02.10.2021.
u 19:06

Njihov nestanak prijavljen je nakon što njihova mjenjačnica nije bila otvorena dva dana i nisu se nikom javljali na telefon od nedjelje.

Srpska policija od nedjelje navečer traga za tročlanom obitelji Đokić koja je zadnji puta viđena kad su se vraćali iz Morovca u Aleksinac, no prema posljednjim podacima obitelj opravdano može strahovati na najgore. 

Naime, policija je jutros pronašla  izgoreni automobil marke Volkswagen Passat koji odgovara opisu automobila koji je vozila obitelj Đokić. Uz automobil su pronađena i tijela, no u ovom trenutku nije poznato koliko i njih i je li uopće riječ o Đokićima

Prema nepotvrđenim informacijama, tijela su bila prekrivena lišćem, javlja Kurir. 

Goran i Gordana Đokić te njihova 25-godišnja kćer Lidija nestali su u nedjelju nakon večere kod Goranove majke. Njihov nestanak prijavljen je nakon što njihova mjenjačnica nije bila otvorena dva dana i nisu se nikom javljali na telefon od nedjelje. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar StormRaider95
StormRaider95
08:56 03.10.2021.

Ili NLO ili kriminalci. No iako su "nebeski narod", toliko su ogrezli u ratne zločine, genocid i kriminal da je sigurno da su ih ubili. Generacija trulih ljudi im se nakotila. Odgajali ih oni koji su bacali cvijeće na tenkove i klali i ubijali po Hrvatskoj i BiH.....

DU
Deleted user
08:46 03.10.2021.

A da nas poštedite svrpsko-hrvatskog i tekstove pišete ili prenosite na hrvatski jezik !!!

Avatar billybull
billybull
00:03 03.10.2021.

Misteriozni nestanci cijelih obitelji vec 30 godina uznemiruju i Hrvatsku. Spaljene kuce i auti, samo sto tijela nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije