Prozvana ljepotica

'Mišura je zabila tricu. Ušla je Gradsko vijeće, izašla iz njega i malo zaposlila sestru'

Antonija Mišura (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
15.02.2014.
u 20:26

Optužbe je danas izrekao SDP-ov saborski zastupnik i bivši dogradonačelnik Šibenika Franko Vidović

SDP-ov saborski zastupnik Franko Vidović prozvao je danas HDZ-ovu šibensku vlast za pogodovanje i zapošljavanje stranačkih suradnika među kojima je i sestra košarkašice Antonije Mišure, javlja 24sata.

- Dosad smo šutjeli, ali više nećemo. Svi javni natječaji koje gradska vlast otvara su namješteni. Radi se isključivo o pogodovanju stranačkim ljudima. Mislim da je i košarkašica koja sad igra u Francuskoj tu zabila tricu: ušla je Gradsko vijeće, izašla iz njega i malo zaposlila sestru. Namještaju apsolutno sve, od onih na vrhu, pa i čistačice. Mjesto voditelja tvrđava u muzeju namješteno je za osobu iz Zagreba. U Muzej dovode ljude koji su treća liga kao što su i oni – rekao je bivši dogradonačelnik Šibenika aludirajući na Ivanu Labor, sestru blizanku Antonije Mišure.

Labor već godinu dana već radi u gradskoj upravi, na stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa. Primala je 1600 kuna od Zavoda za zapošljavanje. Sada bi trebala raditi kao tajnica dogradonačelnika Danijela Milete (HDZ) i Nikice Penđera (HSP AS), a to radno mjesto do sada nije postojalo.

 >>Antonija Mišura mamila uzdahe i na sjednici gradskog vijeća
 

Komentara 18

Avatar Becarina
Becarina
21:04 15.02.2014.

Cim je SDPeovac ne vjeruj mu . Gore je opisao svoju partiju , a obicaj im je napadati druge dok sami uhljebuju ..

Avatar noemy-no
noemy-no
22:08 15.02.2014.

Na zapadu se ide u zatvor za ovakve stvari, i kazna do 200 000 eura. Trebalo bi i u HR biti tako, posto je u EU.

DU
Deleted user
20:55 15.02.2014.

Mala beba prema hns-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije