STRAVA NA AUTOCESTI

Mladi bračni par iz BiH poginuo u teškom sudaru u Austriji: Njihova 2-godišnja beba prevezena u bolnicu

Društvene mreže
14.09.2024.
u 16:29

Iako su oboje preživjeli samu nesreću, na koncu su preminuli oboje u bolnici

Mladi bračni par iz BiH poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Austriji. Lokalni mediji navode da je s njima u automobilu bila i dvogodišnja beba koja je hospitalizirana nakon nesreće. Poginuli muškarac imao je 33 godina, dok je žena imala tek 28, a oboje su iz okolice Cazina, prenosi Fenix Magazin.

Blic.rs navodi kako je do nesreće došlo ovog petka oko 16.25 sati na autocesti, nakon što je 33-godišnjak automobilom naletio na automobil 65-godišnjeg Austrijanca koji je vozio ispred njega. Uslijed sudara automobil bračnog para je proklizao, udario u zaštitnu ogradu pa se zaustavio među stablima na nasipu.

Iako su oboje preživjeli samu nesreću, na koncu su preminuli oboje u bolnici. Austrijanac koji je bio u drugom automobilu je uspio zaustaviti svoje vozilo na vrijeme i prošao je bez ozljeda. Zbog nesreće je autocesta A12 bila zatvorena na sat i pol.

- Bio si mi kao stariji brat, nikad me nisi uvrijedio i povrijedio, poštovao si me i volio. Neka ti Allah podari najljepše džennetske blagodati, a ja ću čuvati malog koliko god budem mogao - napisao je na društvenim mrežama član obitelji.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Najmanje četvero mrtvih u Rumunjskoj zbog obilne kiše koja je zahvatila središnju Europu

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Žuti
Žuti
18:37 14.09.2024.

Ne razumijem zašto vozači vole voziti "u formaciji". Vidim ih tako i na lokalnim cestama. 2-3 voze jedan iza drugoga na udaljenosti od 2 metra. Pa čovječe udaljite se 50 metara jedan od drugoga i vozite u miru od točke A do točke B.

BH
Bhorna
17:23 14.09.2024.

Kad suvozač ne reagira na manijakalnu vožnju vozača. Mnoge žene sjede kao biljke dok se vozač ludira po cesti. Neke jadnice čak su i ponosne!

LI
lily
21:36 14.09.2024.

Da su ostali živjeti u Bosni, ovo se ne bi dogodilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije