Završena potraga

Mladi ronilac pronađen mrtav na 20 metara dubine!

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
27.10.2013.
u 11:39

Policija je u 9,30 sati pronašla tijelo 26-godišnjeg mladića i to na 20 metara dubine između otočića Bisage i Karantunića.

Policija je u 9,30 sati pronašla tijelo 26-godišnjeg mladića i to na 20 metara dubine između otočića Bisage i Karantunića.

Zadarska policija sinoć je u 21,05 sati zaprimila dojavu da se 26-godišnjak, koji je oko 14,00 sati otišao na ronjenje iz mjesta Kukljica na otoku Ugljanu prema Lamjani, nije vratio kući.

- O dojavi je odmah upoznata Središnjica za traganje i spašavanje u Rijeci te su u traganje za nestalim bili uključeni policija i lučka kapetanija - istakli su iz zadarske policije.

>>U tjedan dana nestalo 13 osoba. Jeste li ih vidjeli?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije