žurno operiran

Mladić (23) ozlijeđen u sukobu u Splitu u životnoj opasnosti: Ima ozljede glave i mozga

Split: Ispred KBC Split odrzan prosvjed podrske zdravstvenim radnicima
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
06.04.2024.
u 16:24

Iz splitske policije su izvijestili kako je oko 3,30 sati zaprimljena dojava da u ulici Put Supavla u Splitu ispred kluba leži muškarac koji je najvjerojatnije ozlijeđen

U životnoj opasnosti je muškarac (23) koji je jutros rano zaprimljen u splitski KBC, a za kojeg je policija priopćila da je teško ozlijeđen u fizičkom sukobu dviju osoba u ulici Put Supavla, doznaje se u toj bolnici. "Pacijent se nalazi u životnoj opasnosti, a u KBC je zaprimljen s teškim ozljedama glave i mozga", rekla je Hini glasnogovornica splitskog KBC-a Kristina Bitanga. Dodala je kako je pacijent žurno neurokirurški operiran te je potom nastavljeno intenzivno liječenje.

Iz splitske policije su izvijestili kako je oko 3,30 sati zaprimljena dojava da u ulici Put Supavla u Splitu ispred kluba leži muškarac koji je najvjerojatnije ozlijeđen.

Prevezen je na pružanje liječničke pomoći, zadržan je u bolnici i utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne ozlijede. Kako se navodi u policijskom izvješću radi se o fizičkom sukobu dvaju osoba u kojem je muškarac zadobio ozljede.

GALERIJA Kaos na Poljudu: Huligani upali na teren pa bacali sjedalice i sukobili se s policijom

Split: Ispred KBC Split odrzan prosvjed podrske zdravstvenim radnicima
1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije