Mladić bludničio nad djevojčicama u trgovačkom centru

priveden
Arhiva VL
30.09.2009.
u 11:50

Dvadesetpetogodišnji M. D. prijavljen je policiji nakon što je u jednome zagrebačkom trgovačkom centru 26. rujna bludničio na štetu dvije djevojčice.

Dvadesetpetogodišnji M. D. prijavljen je policiji nakon što je u jednome zagrebačkom trgovačkom centru 26. rujna bludničio na štetu dvije djevojčice.

Doveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a mladić je, inače Slavonac, policiji otprije poznat zbog jednoga imovinskog prekršaja.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar stravaxx
stravaxx
12:45 30.09.2009.

znao sam da je tako. inače je slavonac a poznat je i zbog imovinskog prekršaja. čestitam novinaru i policijskom izvješću. svaka čast.

KI
kiseljali
16:38 30.09.2009.

da jesam dvojio ..jesam! ali sad mi je sve jasno..eh slavonac jedan, slavonac pa kud u jedan imovinski prekršaj..užas jedan!

OB
-obrisani-
17:47 30.09.2009.

strašno bitno da znamo da je slavonac...a koliko te navodne djevojčice imaju godina i kako je to dotični bludničio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije