'Sve je poduzeto'

Tragedija koja je šokirala BiH: Mladić (22) je spornu snimku prvo prijavio policiji

BiH policija ilustracija
Zoran Grizelj/PIXSELL/Ilustracija
31.10.2022.
u 17:52

Iz tužiteljstva kažu da su u vezi s navedenim događajem odmah poduzete sve potrebne radnje i mjere. Podsjetili su da je snimka Dulića i radnika benzinske postaje objavljena na TikToku 27. listopada.

Mladić iz Laktaša Mladen Dulić (22) prijavio je policiji snimku s benzinske crpke prije nego što si je u petak, 28. listopada, oduzeo život. 

- Preminuli Dulić Mladen pristupio je 28. listopada 2022. u Policijsku stanicu Laktaši te je upoznao ovlaštena službena tijela Policijske stanice Laktaši o objavljenoj spornoj snimci, nakon čega je istog dana počinio samoubojstvo - potvrđeno je za portal Mondo.ba u Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci.

Iz tužiteljstva kažu da su u vezi s navedenim događajem odmah poduzete sve potrebne radnje i mjere. Podsjetili su da je snimka Dulića i radnika benzinske postaje objavljena na TikToku 27. listopada.

Ova tragedija šokirala je BiH, ali i cijelu regiju. Mladić je, podsjetimo, ismijavan i sniman kamerom tijekom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimka objavljena na društvenim mrežama.

Policija je uhitila Veljka Trišića, radnika s videosnimke. Vlasnik benzinske crpke izrazio je sućut obitelji zbog nesretnog slučaja. Mediji prenose da je uhićenom radniku dao otkaz.

VIDEO: UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Otac, sin i prijatelj pretukli su muškarca u Zagrebu, određen im je istražni zatvor

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:20 01.11.2022.

Da li bi se ovi likovi ukakili, da je nesretni čovjek izvukao kakvu pucu i počeo rokati? Bilo bi: ma nismo mi mislili ozbiljno, nismo htjeli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije