Traži se

Moreela su iz Domjanićeve odveli djevojka i mladić, čekam da mi se jave

Foto: Privatni album
23.08.2019.
u 14:54

Sedmogodišnji labrador nestao je u srijedu 21. kolovoza u večernjim satima, imate li informacije gdje je nazovite na 098/93-57-008

Labrador Moreel nestao je u srijedu 21. kolovoza u večernjim satima, njegova vlasnica kaže da se sve dogodilo dok je bio zavezan pored stabla u Domjanićevoj ulici, ispred kućnog broja 26.

– Nisam imala drugo rješenje, a morala sam nešto obaviti. Ostavila sam ga na mjestu gdje nije smetao prolaznicima, uz njega bila je i zdjelica s vodom. Zadržala sam se dulje nego sam planirala, a kad sam izišla iz zgrade nije ga bilo. Jedan gospodin koji je bio na prozoru rekao mi je da su ga uzeli djevojka i mladić i otišli s njim prema Kvaternikovom trgu – priča nam vlasnica. Nije ih uspjela pronaći, a kako je Moreel uredno čipiran očekuje da će joj se ipak javiti i vratiti joj psa.

– Moreela sam udomila i kod mene je već dvije i pol godine. Socijaliziran je i ide svima pa me ne čudi da je bez problema otišao s nepoznatim ljudima. Obavijestila sam odmah veterinara, Dumovec i SUZA-u, a stavila sam i obavijest na stablo pored kojeg je  bio zavezan – kaže nam vlasnica koja je kod veterinara provjerila i podatke u Lysacanu. Upisan je dobar broj telefona pa se nada da će je uskoro i nazvati mladi ljudi koji su odveli njezina psa.

Moreelu je sedam godina, a prije nego je udomljen živio je i zavezan na lanac. Imate li bilo kakve podatke o ovom labradoru, nazovite na 098/93-57-008.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dumen
Dumen
04:10 25.08.2019.

Prema opisu pas je bio napušten i ponunuđen na udomljenje.Što sad plaču, proradila savjest da ne plate globu.

CA
cacko
12:55 24.08.2019.

Stvarno za takove ljude nemam razumjevanje. Ako ja trebam nesto na brzinu obaviti onda idem na brzinu sama. Jadna zivotinja .Nadam se da bude sve dobro zavsilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije