NA NEODREĐENO

MORH traži gotovo 160 novih zaposlenika, evo na kojim sve pozicijama

Koprivnica: Hrvatska vojska i MUP, ilustracije
Foto: Marijan Susenj
1/2
18.10.2024.
u 10:54

Ministarstvo obrane RH i Oružane snage RH traže radnike za različite tehničke i servisne pozicije

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) traži gotovo 160 novih zaposlenika. Raspisano je više natječaja za različite pozicije diljem Hrvatske, a radna su mjesta na neodređeno vrijeme. Radna mjesta uključuju brojne pozicije unutar vojnih objekata i vojarni, navodi Poslovni dnevnik.

Zaposlenici se traže, između ostalog, u Zagrebu, Grubišnom Polju, Velikoj Gorici, Križevcima, Petrinji, Gospiću, Karlovcu, Osijeku, Požegi, Splitu, Vukovaru, Đakovu... Zapošljavanje će se odvijati i u administrativnom sektoru gdje se predviđa zapošljavanje blizu 30 novih zaposlenika.

MORH i Oružane snage RH traže radnike za različite tehničke i servisne pozicije. Traže se, primjerice, bravari, domari, frizeri i brijači, krojači, vozači, domaćice, električari, mehaničari i vodoinstalateri.

GALERIJA Rafalei, dronovi, roboti, specijalci i potražni psi: U Osijeku prezentirano najbolje što Hrvatska vojska ima
Koprivnica: Hrvatska vojska i MUP, ilustracije
1/60

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije