'molba teleoperaterima'

Mostov Nikola Grmoja ismijava HDZ i SDP, evo što je napisao na Facebooku

04.12.2015., Dubrovnik - Nikola Grmoja, clan Mosta i zamjenik gradonacelnika Metkovica Boza Petrova. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
10.07.2016.
u 09:14

Za HDZ je napisao da su poslali toliko poruka o preslagivanju da predlažu promjenu naziva vaše stranke u HPZ (Hrvatska preslagivačka zajednica).

Nikola Grmoja, bliski suradnik čelnika Mosta Bože Petrova, objavio je na svom Facebook profilu "molbu teleoperaterima", u kojoj ismijava dvije najveće stranke.

Za HDZ je napisao da su poslali toliko poruka o preslagivanju da predlažu promjenu naziva vaše stranke u HPZ (Hrvatska preslagivačka zajednica).

Nije ostao "dužan" ni SDP-u. 

Poručio im je da ne trebaju brinuti oko toga da će Most izdati birače i do tada nešto sklepati s HDZ- om, jer "Most samo želi da oni dobiju stvarnu šansu sudjelovanja na izborima u mjesecu kad su kod kuće. Vi birače ne trebate, jer ste već podijelili i ministarstva i 100 fotelja svojim partnerima"

 

>>Grmoja: 'Svaki dan nas zovu manje stranke, ali ne želimo imati priljepke kao HDZ i SDP'

Komentara 153

KL
klokun
10:51 10.07.2016.

Pašće3.... Nabijem ja porazene srpske fašiste i tebe odbjegli četniče, terorista!! Ovom psu pop Tolj dozvoljava sve na srpskom portalu, ne brisu teroristu odbjeglog na ukradenom traktoru, gazde naredile!!!

KL
klokun
10:44 10.07.2016.

Pogledajte facu, ha ha Lik je koma Ovjeri kod beljeznika i gazda koji su vas proizveli ukradenim novcem. Hrvati ce vas ugasiti!!!!!

TR
TrvtkoKomadina01
09:41 10.07.2016.

grmoja, petrov sa ostalim čuprijašima napravili štetu od više milijardi. Nadajmo se da je hrvatski narod nešto naučio, da ovakve bolesne, foteljaške marginalce zaobilazi u velikom krugu, kao izmet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije