nesreća u rijeci

Motociklist naletio na pješaka, pješak preminuo u bolnici

Prometna nesreća (1)
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
18.08.2012.
u 17:33

Pješak je stradao izvan obilježenog pješačkog prijelaza dok je pokušavao prijeći ulicu. Nesreća se dogodila oko 15 sati u Zvonimirovoj ulici u Rijeci

Sat vremena nakon prometne nesreće koja se dogodila jučer u 15 sati u riječkoj Zvonimirovoj ulici, u bolnici je preminuo 72-godišnji pješak kojeg je ondje oborio motociklist.

Pješak je stradao izvan obilježenog pješačkog prijelaza dok je pokušavao prijeći ulicu. U tom je trenutku na njega naletio motocikl kojim je upravljao 24-godišnji Riječanin. Obojica su prevezena u KBC Sušak, no unatoč liječničkim naporima, 72-godišnji pješak podlegao je teškim ozlijedama.

Komentara 1

TI
tintilinic100
12:47 20.08.2012.

Ovaj sa motorom je išao sporo.. a dedice je pretrčavao cestu.. tko li će na kraju biti kriv??? Sigurno dedica.. jer je prebrzo pretrčavao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije