Može li Tomislav Tomašević biti lošiji od Milana Bandića? Može!

04.06.2021. u 08:35

U Zagrebu nas čeka suočenje neiskustva nove vlasti i velikog zahtjevnog grada, nekorisnog ideologiziranja, žestokih svađa ljevice na vlasti i desnice ponižene teškim porazom koje bi se mogle pretvoriti i u konflikte ili krize

Komentara 81

ST
stefj
11:21 04.06.2021.

Jeste li primijetili da Tomašević nikada nije niti spomenuo poduzetnike ili privatni sektor. Samo u negativnom svjetlu... Za njega, a naročito za ekipu oko njega su to narodni neprijatelji. Vrlo blizu smo da Zagreb postane Europska Venezuela...

AM
Amen
08:54 04.06.2021.

Za dvije godine Zagreb će biti Palestna.

KO
konoplja
09:53 04.06.2021.

Ne može biti gori od populista Bandića! Napokon imamo čovjeka koji trezveno govori, ne obećava brda i doline! Siguran sam da neće odobriti kupovinu wc četki po 3450 kn kako je Bandić kupovao od HDZ-ovaca i vladala je idila! Desničari su u strahu jer više ne mogu pljačkati Hrvatsku, došao Vam je kraj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije