PROMO

Možemo li kao društvo biti funkcionalni bez dijaloga?

28.08.2024.
u 10:50

Možemo li kao društvo biti funkcionalni bez dijaloga?

Večernji list s ponosom predstavlja VL Premium, novo specijalno izdanje koje na jednom mjestu okuplja najistaknutije tekstove i analize godine. Ova publikacija donosi odabrane radove renomiranih autora i stručnjaka koji su svojim dubinskim pristupom i preciznim analizama oblikovali naše razumijevanje ključnih globalnih zbivanja.

VL Premium pruža jedinstvenu priliku za čitatelje da na jednom mjestu pronađu najvažnije tekstove objavljene u izdanjima Obzor, Nedjelja i Večernji list Premium. Ovaj ekskluzivni magazin kroz četiri tematska poglavlja – društvo, biznis, kultura i svijet oko nas – nudi sveobuhvatan uvid u događaje i trendove koji oblikuju našu svakodnevicu.

Od američke ekonomije i uloge stranih radnika do geopolitičkih izazova u Ukrajini i Afganistanu, VL Premium analizira društvene i političke fenomene koji oblikuju naš svijet. U poglavlju biznis donosi se pregled ključnih gospodarskih kretanja, uz intervjue s istaknutim osobama poput Grigorija Javlinskoga i Pavla Vujnovca, dok kulturno poglavlje istražuje manje poznate aspekte naše baštine i suvremene umjetnosti.

Za one koji žele biti u tijeku s najnovijim svjetskim zbivanjima, VL Premium nudi članke o najambicioznijim projektima budućnosti, poput rudnika na Mjesecu i izgradnje novog glavnog grada Indonezije usred džungle. Ne propustite ni ekskluzivne intervjue s osobama kao što su Jodie Foster i Emma Frans, koji donose svježe perspektive na kulturu i znanost.

Uz dodatni ekskluzivni sadržaj, aktualne analize i intervjue, VL Premium je mnogo više od magazina – to je alat za razumijevanje kompleksnog svijeta oko nas. Ne propustite priliku informirati se i produbiti svoje znanje uz najnovije izdanje Večernjeg lista.

VL Premium na 116 stranica pronađite na kioscima za samo 6 eura!

Požurite, jer količine su ograničene!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije