Navodi nisu točni

Možemo o sastanku sa SDP-om: Održat ćemo ga tek nakon drugog kruga izbora

Tomislav Tomašević o rezultatima izbora
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
19.05.2021.
u 11:14

- Nastavno na velik broj upita o navodnom današnjem sastanku predstavnika Možemo! i SDP-a o konstituiranju većine u Skupštini grada Zagreba, ovim vas putem obavještavamo kako navodi u tekstu nisu točni, poručuju iz Možemo.

Platforma Možemo! oglasila se još jednom vezano za informacije o pregovorima sa SDP-om oko formiranja većinme u gradskoj skupštini.

- Nastavno na tvrdnje na naslovnici jednog dnevnog lista i velik broj upita o navodnom današnjem sastanku predstavnika Možemo! i SDP-a o konstituiranju većine u Skupštini grada Zagreba, ovim vas putem obavještavamo kako navodi u tekstu nisu točni. Nikakav sastanak se neće danas održati, a kako je kandidat za gradonačelnika Tomislav Tomašević i najavio, razgovori će se voditi tek nakon drugog kruga lokalnih izbora - poručili su iz Možemo!.

Video - Sandra Benčić iz Možemo: Zagreb više neće biti HDZ-ov i Škorin bankomat. Vidi se da ga nije briga za grad

Komentara 1

FA
Farsa
17:26 19.05.2021.

Ljudi su rekli što misle o SDP-u i Klisoviću. Vi idete sa njima pregovarati o suradnji?! Prodavači magle i jedni i drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije