28.03.2014. u 12:00

Mladi će morati pričekati da prođe „time-out“, slikovito se izrazio Mrsić, trener kojem igrači i kad ne igraju imaju minutu odmora.

Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskog osiguranja, komentirajući pad popularnosti Vlade i SDP-a u najnovijem istraživanju javnog mišljenja, za Jutarnji je izjavio kako je uvjeren da njegova stranka, a ni Vlada nisu povukle nijedan loš potez. U dvogodišnji niz dobrih poteza očito spada i zaustavljanje programa zapošljavanja mladih, jer za to naš sposobni ministar nije osigurao novac u proračunu. Mladi će morati pričekati da prođe „time-out“, slikovito se izrazio Mrsić, trener kojem igrači i kad ne igraju imaju minutu odmora.

Kako je traktor 
od sredstva za rad postao luksuz

Mira Brnjevarac, voditeljica Ovršnog odjela Općinskog suda u Osijeku, pojasnila je za Glas Slavonije kako se pri zapljenama imovine u pravilu oduzima luksuz, a ne nužna imovina. Za primjer je navela kako se vlasnicima traktora oduzima traktor, jer oni takav stroj mogu i unajmiti od susjeda pa obrađivati zemlju. Kada je od sredstva za rad traktor postao luksuz ne znamo, ali vodeći se tom logikom nesretnicima se mogu oduzimati i životni prostori. Pa neka iznajme sobu kod susjeda.

Vujčiću pauk 
odnio auto, 
ali ne i mudrost

Borisu Vujčiću, guverneru HNB, pauk je odnio službeni automobil pa je zaradio kaznu od 1200 kuna, ali kaznu usprkos plaći od 34.000 kuna nije platio on nego HNB, otkriva portal forum.tm. Zna guverner s novcem.

Za tri dana uniformiranje Dubrovčana majicama

Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik, imat će od 1. travnja jedinstveni Pravilnik o komunalnom redu unutar zidina. Prema njemu će oni koji nude sportsko-rekreativne i trgovačke usluge ubuduće pod prijetnjom novčanih kazni nositi mornarske majice, vozači karića bit će u crvenom, a gastroinformatori će na bordo majicama imati natpis restorana za koji rade. Hostese za animaciju gostiju ne moraju nositi majice, ali će plaćati koncesiju od 10.000 kuna za điravanje Stradunom. Građani Dubrovnika za sada ne moraju ni plaćati koncesiju za šetnju gradom ni nositi majice, ali možda gradonačelnik i njih uskoro obilježi kako bi ih turisti mogli prepoznati kao „domoroce“ i fotografirati.

>>Natječaj poništen zbog visokog vodostaja Krke

Komentara 2

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
12:44 28.03.2014.

Mrsić zaslužuje trajni time-out. I ne samo on...

Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:28 28.03.2014.

Jel on normalan?! I ja postavljam pitanja na koja znam odgovore, ne, nije. Nikad lošija Vlada, koja se poigrava sa svima nama! Maknite se i prepustite da se ozbiljnim stvarima bave ozbiljni i sposobni ljudi, jer vi to sigurno niste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije