Mržnja se raspiruje od vrtićke dobi, bez akcije idemo u društveni ponor

Vukovar: Prosvjed roditelja pretučenih mladića i Vukovaraca zbog nasilja u gradu
Borna Jaksic/PIXSELL
15.01.2024. u 13:00

Treba nam snažna trajna nacionalna kampanja koja će ukazivati na to, treba nam akcija velikih gradova, treba nam snažna akcija politike, pravosuđa, škola, Crkve, roditelja... Ili ćemo samo mirno gledati kako se mržnja i dalje raspiruje već od vrtićke dobi? To je onda put u društveni ponor!

Komentara 4

CE
CenzuriranUskoro
15:59 15.01.2024.

Zašto se djecu odvaja u školama, svi trebaju isto školovanje države u kojoj žive, sve ostalo radi raskol i podjele, a država MORA biti homogena što se tiče pitanja državnosti.

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
15:47 15.01.2024.

Ajde ne histeriziraj.

DU
Deleted user
18:26 15.01.2024.

U škole bi trebalo uvesti predmet u kojem se educira na kulturno ophođenje sa drugačijim kulturama i društvenu uključivost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije