DEMANTIRAO OPTUŽBE

Musk se oglasio nakon što se vođa Čečena snimao u Cybertrucku: 'To je nevjerojatno'

Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS, Screenshot
1/3
19.08.2024.
u 09:41

Mnogi su stali u obranu milijardera te isticali kako je Ramzan Kadirov mogao vozilo kupiti i nabaviti na razne načine, a ne ga isključivo dobiti kao poklon od Muska

"Elone, hvala ti! Dođi u Grozni, primit ću te kao svog najdražeg gosta!", poručio je Ramzan Kadirov, zloglasni vođa Čečena, milijarderu Elonu Musku, nakon što je objavio snimku Teslinog Cybertrucka. Nije pojašnjeno kako je ovo vozilo, čija se cijena kreće između 75.000 i 90.000 eura, dospjela do Kadirova i Rusije. Na snimci se može vidjeti kako futurističko vozilo na krovu ima i strojnicu.

Nakon što su neki na društvenim mrežama pomislili kako je Musk poklonio Kadirovu vozilo, on se oglasio te takve navode oštro demantirao: "Jeste li ozbiljno toliko retardirani da mislite da sam poklonio Cybertruck ruskom generalu? To je nevjerojatno", poručio je Musk na platformi X. Uz to, mnogi su stali u njegovu obranu te isticali kako je Kadirov mogao vozilo kupiti i nabaviti na razne načine, a ne ga isključivo dobiti kao poklon od Muska. 

Osim što je Kadirov pozvao Muska u Čečeniju, hvalio ga je nazivajući ga ''najjačim genijem modernog doba''.

"Elone, hvala ti! Dođi u Grozni, primit ću te kao najdražeg gosta! Ne mislim da će naše ministarstvo vanjskih poslova Rusije biti protiv takvog putovanja. I, naravno, čekamo tvoj novi razvoj događaja koji će doprinijeti do završetka specijalne vojne operacije", poručio je, misleći na rat u Ukrajini. 

 

VIDEO Rusija rasporedila tenkove u pograničnom području Kursk

Komentara 2

Avatar Vrsalj
Vrsalj
11:37 19.08.2024.

Mediji koji objavljuju vijesti za tržnice morali bi odgovarati

FU
Fusnota
09:54 19.08.2024.

Musk je ljepo objasnio kratko i jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije