UHVAĆEN NA DJELU

Muškarac (61) četiri godine crpio fekalije iz tuđih septičkih jama pa ih izlijevao u šumu

Policija - Drniš
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
27.05.2020.
u 10:21

Protiv 61-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog onečišćenja okoliša.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za onečišćenje okoliša.

Naime, jučer prijepodne zatečen je u šumi uz prometnicu Vrsi-Visočane kako izlijeva fekalije iz cisterne teretnog vozila.

Na mjestu događaja je poduzet očevid, a provedenim kriminalističkim istraživanje sumnjiči ga se da je u razdoblju od 2016. do 26. svibnja 2020. godine svojim teretnim vozilom crpio fekalije iz septičkih jama privatnih korisnika na području Zadra i okolice, koje je potom neovlašteno odlagao na područje gradskog predjela Cerodule te uz prometnicu Vrsi-Visočane.

Protiv 61-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog onečišćenja okoliša, piše HRT.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije