STRAVA U SPLITU

Muškarac djevojku (18) na putu do kuće nakon izlaska udario šipkom pa silovao: Splitski sud digao optužnicu

Foto: PU splitsko dalmatinska
1/3
20.09.2024.
u 13:55

Osuđenik je uhićen koncem lipnja i od tada se nalazi u istražnom zatvoru, gdje se brani šutnjom

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 34-godišnjeg D. K. iz Imotskog za teško kazneno djelo protiv spolne slobode i pokušaj teške ozljede 18-godišnjakinje, koju je presreo u rano jutarnjim satima dok se vraćala kući iz izlaska. Prema informacijama iz optužnice, D. K. je u lipnju udario djevojku šipkom u glavu te je silovao.

Djevojka je odmah prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena hitna liječnička pomoć. Utvrđeno je da je zadobila tešku tjelesnu ozljedu u obliku frakture zapešća na ruci, uz lakše ozljede na glavi, piše Dalmatinski portal. 

Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović ranije je izjavio da je policija uhitila muškarca povezanog s ovim događajem, zahvaljujući policijskim kanalima, a ne dojavama građana. Međutim, ispostavilo se da to nije bio traženi počinitelj te je uhićeni muškarac pušten na slobodu nakon kriminalističkog istraživanja, jer nije postojala osnovana sumnja da je odgovoran za navedeno kazneno djelo. D. K. je uhićen krajem lipnja i od tada se nalazi u istražnom zatvoru, gdje se brani šutnjom, izvještava Dalmatinski portal. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Policijski psi i duge cijevi: Ovako sada izgleda prelazak njemačke granice

1/18
Ključne riječi

Komentara 2

KU
kuki333
14:59 20.09.2024.

Da je branitelj napisali bi sve plus OIB!

GO
Gof33
15:32 20.09.2024.

treba tog silovatelja šipkom dobro po glavi a onda ga s tom šipkom . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije