TRAJE OČEVID

Detalji zločina u Zagrebu: Sačekao svoju bivšu suprugu i ubio je, a par dana prije dobio prijavu za obiteljsko nasilje?

Pronađena dva tijela u Zagrebu, sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/11
05.09.2024.
u 19:45

Kako upućuju novi tragovi ovog stravičnog zločina 71-godišnji muškarac nakon što je ušao u zgradu usmrtio je žensku osobu u hodniku.

U zagrebačkom kvartu Sopot u četvrtak su pronađena dva tijela. Prema prvim informacijama, policija sumnja da je muškarac ubio ženu, čije je tijelo pronađeno u stambenoj zgradi, a u automobilu nedaleko zgrade muškarac je zatim presudio i sebi.

Kako upućuju novi tragovi ovog stravičnog zločina 71-godišnji muškarac nakon što je ušao u zgradu usmrtio je žensku osobu u hodniku. Policija je brzo reagirala, no po dolasku na mjesto zločina pronašli su tijelo muškarca u vozilu s prostrijelnom ranom. Očevid na obje lokacije još uvijek traje, a policija je ograničila pristup automobilu. "Nemam uopće riječi za to, uzmite da je netko moj, tvoj, vaš," komentirao je jedan od građana za Dnevnik.hr, dok je druga stanovnica Sopota dodala: "Naravno da je strašno, baš ono neugodan osjećaj jako."

>>> FOTO Pronađena dva tijela u Zagrebu

Pronađena dva tijela u Zagrebu, sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo
1/11

Prema svjedocima, muškarac je navodno ubio svoju bivšu suprugu, koju su poznavali mnogi u zajednici. "Navodno je muž ubio ženu, a ja je poznajem. I njega, ali nju više poznajem. Rastavljeni su bili oko 10 ili 15 godina," rekao je jedan od građana. Ovaj tragični događaj ističe problem obiteljskog nasilja i učinkovitost sustava zaštite žrtava. Dnenvik.hr izvještava da je policija već 23. kolovoza imala postupanje prema muškarcu zbog prijave za obiteljsko nasilje. Iako je traženo određivanje istražnog zatvora, sud je odlučio samo o mjeri zabrane približavanja. Očevid će pokušati utvrditi što je uzrokovalo ovaj stravičan zločin i dodatno osvijetliti okolnosti tragedije.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj

Pronađena dva tijela u Zagrebu, sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo
1/23
Ključne riječi

Komentara 3

ST
Stjepan
21:44 05.09.2024.

Prvo je morao sebe, a dalje po redu ......

GU
gunslinger
00:18 06.09.2024.

Nije ju ubio muz nego sud. Za ovo bi sudac morao odgovarati.

LU
Ludileptir
06:44 06.09.2024.

Nek gori u paklu staro go.vno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije