ODLUKA SUDA

Muškarac koji je vozio pijan i usmrtio dječaka (13) ide u jednomjesečni pritvor

Slavonski Brod: Privođenje muškarca koji je automobilom usmrtio dječaka na biciklu i pobjegao s mjesta događaja
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/14
25.08.2024.
u 13:52

Osumnjičeni pedesetogodišnjak vozio je pod utjecajem alkohola od čak 2,45 promila

Na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu u nedjelju je izveden 50-godišnji vozač osumnjičen da je u alkoholiziranom stanju izazvao tešku prometnu nesreću u naselju Cage, u općini Okučani, i usmrtio 13-godišnjeg dječaka.

"Državno odvjetništvo je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti da će ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke", izvijestio je DORH. Sud u Slavonskom Brodu odredio je muškarcu, navode 24sata, jednomjesečni pritvor. 

Prometna nesreća se dogodila u petak oko 20,30 sati u mjestu Cage, nedaleko od Okučana. Osumnjičeni pedesetogodišnjak vozio je pod utjecajem alkohola od čak 2,45 promila. U Cagama je vozilom udario 13-godišnjeg dječaka na biciklu koji je na mjestu poginuo, a na biciklima su bili još dvojica dječaka od 14 i 15 godina koji su svjedočili toj teškoj nesreći. Nakon toga alkoholizirani vozač je pobjegao s mjesta događaja, no policija ga je ubrzo pronašla i uhitila na mjestu prebivališta.

Komentara 12

JA
jamesd
14:08 25.08.2024.

Manjina koja se generacijama ne mijenja i riješio bi to za 1 dan

LO
loraxy
14:11 25.08.2024.

Pregazio dijete i bježao policiji i opirao se ? Kakvo je ovo stvorenje ?

BH
Bhorna
14:13 25.08.2024.

Jel to manjina koja krade, prosi, zlostavlja pse u međimurju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije