ŠOKANTNA SCENA U ENGLESKOJ

Užas pred očima majke: Muškarac joj pokušao oteti dijete, rekao joj da ga vodi sa sobom

britanska policija
Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
1/3
29.08.2024.
u 16:24

Osumnjičeni je uzeo dijete iz kolica i rekao majci da ga vodi sa sobom. Dijete je vraćeno majci, a osumnjičeni uhićen zbog sumnje na otmicu.

Britanska policija uhitila je muškarac zbog sumnje na otmicu dvoipolgodišnjeg djeteta iz dječjih kolica u šokantnom incidentu ispred trgovine TK Maxx u Bromleyu, gradu kraj Londona u Engleskoj.  Strašna scena odigrala se pred očima prolaznika kada je osumnjičeni iznenada uzeo dijete iz kolica, dok je majka bila prisutna, piše The Sun. 

Policija je brzo reagirala na poziv te su dijete vratili majci, a osumnjičeni je priveden. Iz britanske policije izjavili su kako je osumnjičeni uhićen zbog sumnje na otmicu. "Dana 28. kolovoza 2024., policija je pozvana u trgovinu TK Maxx u Bromleyu, gdje je osumnjičeni uzeo dijete iz kolica i rekao majci da ga vodi sa sobom. Dijete je vraćeno majci, a osumnjičeni uhićen zbog sumnje na otmicu." Policijska istraga još uvijek je u tijeku, a ova scena je šokirala prolaznike u ovoj inače prometnoj ulici središta Bromleya, piše The Sun. 

VEZANI ČLANCI: 

>>>FOTO Problemi s kupnjom nekretnina: Ovo je popis najnepovoljnijih gradova

britanska policija
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije