Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija kod granice

Muškarac preminuo kada se na njega prevrnuo traktor, policija obaviještena tri dana kasnije

Zagreb: Traktor u prometu, ilustracija
Foto: Davor Puklavec/24sata
12.06.2024.
u 08:46

Teren je bio pod nagibom te je došlo do prevrtanja traktora pri čemu je 58-godišnjak smrtno stradao

U tragičnoj nesreći u Cetingradu nedaleko od granice s BiH smrtno je stradao 58-godišnji muškarac, izvijestila je karlovačka policija u srijedu ujutro.

Policijski službenici u utorak 11. lipnja zaprimili su dojavu o nezgodi s traktorom. Očevidom je utvrđeno da je muškarac u subotu 8. lipnja neregistriranim traktorom s priključenim malčerom obavljao poljoprivredne radove.

Teren je bio pod nagibom te je došlo do prevrtanja traktora pri čemu je 58-godišnjak smrtno stradao. Traktor se nastavio nekontrolirano prevrtati dok se nije zaustavio na obiteljskoj kući muškarca.

VIDEO Liječnica o muškarcu koji se zapalio na Trgu sv. Marka

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije