INCIDENT NA HVARU

Muškarac s ubodnom ranom na prsnom košu prevezen u splitsku bolnicu, drugi je uhićen

Policija ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
05.06.2024.
u 11:17

Policijski službenici pronašli su dvojicu muškaraca u napuštenim prostorijama iznad trgovine

Muškarac s ubodnom ranom prevezen je noćas u splitsku bolnicu, a drugi je muškarac uhićen, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska koja je dojavu o incidentu na području Hvara zaprimila oko 01.15 sati. Naime, oštećeni muškarac dojavio je kako ga je ozlijedio njemu poznati muškarac.

Policijski službenici odmah su izašli na mjesto događaja te su, kako je kazala Policijska uprava splitsko-dalmatinska, pronašli dvojicu muškaraca u napuštenim prostorijama iznad trgovine.

"Oštećeni je imao ubodnu radnu u predjelu prsnog koša, a obojica muškaraca su se nalazila vidno pod utjecajem alkohola. Oštećenom je pružena liječnička pomoć te je na daljnju obradu prevezen u Split. Drugi muškarac je uhićen i njemu je pružena liječnička pomoć zbog vidljive ozljede oka. Utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1.95 g/kg", ističe policija te dodaje kako je u tijeku kriminalističko istraživanje.

 

GALERIJA Posljedice poplave u Rašenici nakon obilnih padalina
Policija ilustracija
1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije