U Međimurju

Kosio travu, traktor se više puta okrenuo. Skočio je i zadobio teže ozljede

Poljoprivredni radovi na području Brezovice
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
15.06.2023.
u 10:41

Vozač je na početku prevrtanja uspio skočiti s traktora, ali je prilikom pada zadobio teže ozlijede. Medicinsku pomoć zatražio je u čakovečkoj bolnici.

Na livadi u međimurskom selu Banfi jučer oko 8.30 sati teško je ozlijeđen 62-godišnjak koji je kosio travu traktorom s pridodanim radnim strojem, tzv. malčerom. Prilikom košnje na većoj uzbrdici došlo je do proklizavanja kotača i nekontroliranog kretanja traktora unatrag.

U jednom trenutku traktor se potpuno zaokrenuo i više puta prevrnuo. Na početku prevrtanja 62-godišnji vozač uspio skočiti s traktora, ali je prilikom pada na tlo zadobio ozljede. Naknadno je zatražio medicinsku liječničku pomoć u čakovečkoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen - kažu u policiji. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Tužni prizori iz Tužnog: Zbog poplave životinje evakuiraju traktorima

Komentara 1

DU
Deleted user
21:51 15.06.2023.

Nije 🚜 za svakoga, no tu smo mi bez premca u svetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije