Više od igre

Na 4. Čavlekovu turniru 240 malih nogometaša iz Grčke, Rusije...

navijači
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
12.06.2013.
u 11:30

U srijedu se za pobjedu u kupu bore Slunj i Ogulin, a u nedjelju prvak županijske lige postaje Zrinski Ozalj, Ogulin ili Karlovac 1919

Danas će (srijeda) pasti odluka o pobjedniku kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije, u nedjelju će se u zadnjem kolu doznati tko je županijski nogometni prvak, a već u utorak počinje četvrti međunarodni turnir za igrače do 16 godina. Ovo je tek dio bogatih događanja koji će idućih dana zaokupiti pozornost nogometnih zaljubljenika diljem županije.

 –U 19.30 počinje finale kupa u kojem se sastaje branitelj naslova Slunj i Ogulin koji se još uvijek nalazi u utrci i za pobjednika županijske lige. I ove godine dio susreta održat će se pod reflektorima što će dodatno podignuti atraktivnost.

Na tribinama se očekuje i dolazak navijačkih skupina iz oba grada. Veseli nas velik interes za ovaj događaj, pa je dolazak potvrdio i karlovački župan Ivan Vučić. Osim njega svoje nogometaše bodrit će i oba novoizabrana gradonačelnika – najavio je Tomislav Kuzman, tajnik NSKŽ.

 U igri za prvaka Prve županijske lige ostali su trenutačno vodeći Karlovac 1919, ali šansu za slavlje imaju i Zrinski Ozalj i Ogulin. Već idućeg tjedna u Karlovacu se očekuje dolazak oko 240 malih nogometaša koji će nastupiti na turniru Branko Čavlović Čavlek. Uz sve najbolje hrvatske klubove, u Karlovcu Ozlju i Dugoj Resi nastupit će i podmladak Dinama iz Moskve, Maribora, Željezničara iz Sarajeva i grčog Panathinaikosa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije