napravio kilometarsku kolonu

Na felgama vozio autocestom i izazvao pomutnju: Vozači zvali policiju...

Fenix policija
Polizei
25.07.2023.
u 10:03

Sve je počelo prometnom nesrećom na A1 između čvora Cloppenburg i trokuta Ahlhorner Heide. Prema saznanjima policije, 56-godišnjak se pri prestrojavanju sudario s 85-godišnjakom

Njemačka policija je jučer, zaprimila nekoliko poziva vozača s autoceste. Svi su tvrdili  kako su vidjeli čovjeka kako polako vozi pokvareno vozilo autocestom A29 u smjeru Oldenburga. 

VEZANI ČLANCI:

Kako piše Fenix Magazin sve je počelo prometnom nesrećom na A1 između čvora Cloppenburg i trokuta Ahlhorner Heide. Prema saznanjima policije, 56-godišnjak se pri prestrojavanju sudario s 85-godišnjakom. Mali automobil 85-godišnjaka je toliko oštećen da mu je bilo zabranjeno nastaviti vožnju. Zapravo, automobil je trebao biti odvezen vučnom službom.

No, umirovljenik je očito imao sasvim drugačije planove, jer se vratio u svoj automobil, te je nastavio voziti 40 km/h po autocesti – unatoč nedostatku jedne gume. Na raskrižju Grossenkneten policijski službenici su zaustavili čovjeka koji je napravio kilometarsku kolonu. “Bio je vrlo bistar i fit i sve je bilo u redu”, rekla je glasnogovornica policije.

Pokvaren vozilo je tada konačno uklonjeno s autoceste.

Video: Šleper se okretao na A1, vozač 'šišao' preko rotora: Pogledajte lude manevre na našim cestama

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franjo
10:49 25.07.2023.

Neki Erdoganov…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije