Oružana pljačka

Na glavu navukao masku Berlusconija i ukrao 5 tisuća eura

policija Italija
Press Association/PIXSELL
24.12.2013.
u 17:06

Maskirani razbojnici zavezali su vlasnika bara u Sassariju i pobjegli u nepoznatom smjeru sa 5 tisuća eura.

Na glavu je navukao masku s likom bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija te je iz bara izašao sa 5 tisuća eura, piše ANSA.

Dva pljačkaša naoružana pištoljima opljačkali su bar u talijanskom gradu Sassariju na Sardiniji. "Berlusconiju" je u pljački pomogao pljačkaš koji je na glavu stavio masku s likom Pajo Patka iz crtića.

Maskirani razbojnici zavezali su vlasnika bara u Sassariju i pobjegli u nepoznatom smjeru sa 5 tisuća eura. Gost bara je o pljački obavijestio policiju koja traži razbojnike.

>>Odbjegli razbojnik prijavljen za pokušaj ubojstva zaštitara

>>Izgubio dio novca: Razbojnik ranio zaštitara banke, ukrao auto i pobjegao

Komentara 3

ST
strukle
09:38 25.12.2013.

S maskom ovako velikog lopova trebao je ukrasti barem koji milioncic.

SA
samograd
21:11 24.12.2013.

slavko linić je stavio masku nekog lika sa ogromonom ćelavom glavom sa dvije dlake i priča ženskastim glasom .pljačka čitav narod a još ga nisu uhitili .

DU
Deleted user
17:58 24.12.2013.

imitiraju američke gangster filmove sa tim maskama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije