Sukob ugostitelja

Na Hvaru pretučen vlasnik poznatog restorana i njegov kuhar: 'Cijeli Hvar vam je danas pun policije'

Hvar: Pogled na grad Hvar u poslijepodnevnim satima
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/2
28.07.2024.
u 16:17

Na Hvaru kruže priče kako se radi o sukobu među ugostiteljima u kojem su sudjelovali zaštitari vlasnika drugog ugostiteljskog objekta, koji, osim što su napali kuhara i vlasnika, su porazbijali i inventar po restoranu

Na Hvaru se jučer dogodio brutalan napad na vlasnika poznatog hvarskog restorana "Gariful" i kuhara u tom restoranu. Slobodna Dalmacija je prenijela video snimke na kojima se vidi što se sve događalo i fotografiju ozlijeđenog kuhara Mije, dok mu se pruža medicinska pomoć. Cijeli prednji dio majice prekriven je krvlju, a vidi se da mu je razbijana arkada, čelo i sljepoočnica. Osim kuhara ozlijeđen je i Ivan Gospodnetić, vlasnik restorana, koji je dva puta udaren šipkom po glavi. Kuhar ju udaren više puta po glavi s čašom, a navodno su mu na Hitnoj pomoći sašili 16 šavova. 

Na Hvaru kruže priče kako se radi o sukobu među ugostiteljima u kojem su sudjelovali zaštitari vlasnika drugog ugostiteljskog objekta, koji, osim što su napali kuhara i vlasnika, su porazbijali i inventar po restoranu. 

"Cijeli Hvar vam je danas pun policije, ovo je luda kuća. Čuo sam da je kuharu Miji kojeg su udarili čašom i danas došlo loše od posljedica ozljeda te se onesvijestio. Priča se da su došli u "Gariful" kazat da se smanji glazba, a onda je nastala svađa i krš i lom. Nije nam nikome svejedno da živimo kraj nasilnika. Pa to je stariji kojeg su tako krvnički napali", rekao je jedan mještanin za Slobodnu Dalmaciju. 

VEZANI ČLANCI:

"Noćas oko 1:45 sati sati u Gradu Hvaru, na terasi restorana došlo je do fizičkog sukoba između više osoba. U sukobu su tri osobe ozlijeđene i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede", rekli su iz policije.

"Jedna osoba je uhićena i privedena u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo te slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja", dodali su.

 

GALERIJA Nigdje nikoga: Pogledajte kako su ljeto i vrućine ispraznile zagrebačke ulice u nedjeljno poslijepodne

Hvar: Pogled na grad Hvar u poslijepodnevnim satima
1/7
Ključne riječi

Komentara 12

AR
Archangel711
19:14 28.07.2024.

Nema prometa, nema potrošnje pa se štakori počeli međusobno gristi.

TO
Tomisl
17:31 28.07.2024.

Balkansko ponašanje i običaji.

GO
Gof33
20:43 28.07.2024.

pohlepa je gadna stvar, a još gadnija je ostavljanje novaca kod ovakvih likova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije