NAPADAČ (29) UHIĆEN

Na Korčuli pokušao ubiti izvanbračnu suprugu: Pijani muškarac rezao djevojku (23) po licu i vratu, teško je ozlijeđena

Slavonski Brod:  Mjesto dvostrukog ubojstva u Ulici Svetog Lovre
Ivica Galovic/ PIXSELL
16.07.2024.
u 11:59

Osumnjičeni muškarac je uhićen nedugo nakon samog događaja te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U ponedeljak, 15. srpnja, 29-godišnjak je na Korčuli pokušao ubiti svoju 23-godišnju izvanbračnu suprugu, javila je PU dubrovačko-neretvanska. "Oko 2 sata, u mjestu Brna na Korčuli, 29-godišnjak je, nakon povratka iz noćnog izlaska, pod utjecajem alkohola, dozvao 23-godišnju izvanbračnu suprugu s kojom živi u zajedničkom domaćinstvu te joj je, nakon kraće prepirke, počeo prijetiti ubojstvom i udarati je po tijelu, nakon čega je na nju nasrnuo i nožem kojim joj je nanio ozljede po licu, vratu i prstu lijeve ruke", priopćila je policija.

Ozlijeđenoj ženi je liječnička pomoć pružena u zdravstvenoj ustanovi u Blatu, gdje su joj okvalificirane teže tjelesne ozljede. Osumnjičeni muškarac je uhićen nedugo nakon samog događaja te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Alcatraz na Jadranu: Pogledajte kako danas izgleda Goli otok, zloglasna Titova kaznionica

Slavonski Brod:  Mjesto dvostrukog ubojstva u Ulici Svetog Lovre
1/136

Komentara 1

DU
Deleted user
13:54 16.07.2024.

glavno da imamo instabulsku koja kao stiti prava zena (vidi se kako) a dipod radara rod i rodbna ideologija buja na nacin da ni zene u sportu ne mogu vise biti ravnopravne jer uletavaju "osijecam se kao zena" likovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije