DOJAVA NAKON POŽARA NA DVIJE KUĆE

Na njih nasrnuo nožem, policajac ga upucao: Preminuo napadač na policajce u Tovarniku

Čitatelj
07.09.2024.
u 08:58

Iz Nacionalne memorijalne bolnice "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru zaprimljena je obavijest kako je muškarac (napadač) preminuo 7. rujna u ranim jutarnjim satima

Preminuo je miškarac koji je sinoć u Tovarniku napao policiju. "Iz Nacionalne memorijalne bolnice "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru zaprimljena je obavijest kako je muškarac (napadač) preminuo 7. rujna u ranim jutarnjim satima.", javlja policija. S obzirom da je policijski službenik prilikom postupanja prema osumnjičeniku uporabio vatreno oružje radi odbijanja istodobnog protupravnog napada na svoj život, glavni ravnatelj policije Nikola Milina uputio je u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku Stručni tim policijskih službenika kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice vezane uz policijsko postupanje. 

Podsjetimo, u petak u 20.04 sati zaprimljena je dojava da je izbio požar na dvije obiteljske kuće u Tovarniku. "Odmah po zaprimanju dojave na teren su upućeni policijski službenici kao i druge žurne službe. Za vrijeme postupanja došlo je do napada na policijske službenike, od strane muškarca koji se je zatekao na samom mjestu događaja. Prema prvim informacijama radi se o oštrom predmetu, najvjerojatnije nožu. Kako bi odbio napad, jedan policijski službenik bio je prisiljen uporabiti vatreno oružje prema napadaču", javili su sinoć iz PU vukovarsko - srijemske.

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Žuti
Žuti
09:10 07.09.2024.

Tako i treba biti. Policajac je sila zakona i ako se izgubi sila onda je policija nepotrebna.

OP
Ocvali pupoljak
09:53 07.09.2024.

Podrška policajcu. Hitno mjenjajte zakon. Treba nsm policija kao prije 40 godina milicija. Da vidimo onda tko će na policajca. I čemu odmah istraga da se istraži je li opravdano pucao? Policija ne vjeruje policajcu?

CH
chemica
09:42 07.09.2024.

Oko sokolovo, a ruka ko u Kraljevića Marka. Povišica policajcima, i neka oni to samo češće tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije