NAPETI ODNOSI

Na ručku s japanskim premijerom Trump objavljuje sankcije S. Koreji

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.09.2017.
u 16:53

Napetosti su eskalirale u posljednjih nekoliko tjedana

Američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je izjavio da će Sjedinjene Države uvesti nove sankcije protiv Sjeverne Koreje kako bi tu zemlju spriječile u razvoju nuklearnog i balističkog programa. 

"Uvest ćemo nove sankcije Sjevernoj Koreji", izjavio je Trump na marginama Opće skupštine UN-a

Napetosti su eskalirale u posljednjih nekoliko tjedana zbog sjevernokorejskog nuklearnog i balističkog programa, unatoč snažnom pritisku svjetskih sila. 

Trump će objaviti nove sankcije na ručku s japanskim premijerom Shinzom Abeom i južnokorejskim predsjednikom Moon Jae-In, rekao je visoki dužnosnik američke administracije.

Komentara 4

RI
rimac444
20:16 21.09.2017.

Nema koristi od sankcija, jer kako reče diktator putin iz svog iskustva narod će pasti travu i ridati u suzama kada krepa koji od diktatora. Zar nismo to doživjeli sa jednonogim diktatorom i zločincem . Treba odlučno udariti u glavu diktatora i njegove timaritelje

MA
marsovac
00:52 22.09.2017.

s. koreju mogu razumoijeti samo rusi i srbi. Rusi zive u svojoj putinovicevoj diktaturi a srbima je bre "ceo svet" kriv da su takvi. Jos se nisu osvijestili od bombardiranja a lazima se hrabre.

DU
Deleted user
21:37 21.09.2017.

Sada smo još treba reći da će Kina i Rusija amere polsušati, plus amer je Ruse dodatno razljutio jer ameri gađaju Sirijsku vojsku. Možete vi soli staviti na rep Sjevernoj koreji sada se ima sa čime braniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije